Apollokoret er et ambitiøst amatørkor i Vejle. Repertoiret er bredt og varieret: Nyt og gammelt, rytmisk og mindre rytmisk, musicals, gospel, rock, pop, dansk og udenlandsk. Vi har en god stemmefordeling med aktuelt 40 kvinder og 18 mænd i alle aldre. Alle sangentusiaster, som henter energi og humør i korsamværet og nyder at videreformidle glæden ved sang og musik. Koret synger i AOF's regi. 

Vi øver hver tirsdag kl. 19.00-21.30 i Treschowsgade 2, Vejle og deltager typisk i 6-8 årlige offentlige arrangementer.  

Apollokoret så dagens lys i 1895. Oprindelig som mandskor og arbejdersangkor. Siden 1963 som blandet kor. Apollokoret er medlem af DASOM (Dansk Arbejdersanger- og Musikerforbund), og selv om tilknytningen til arbejderbevægelsen er begrænset i dag, er vi stadig gode for en arbejdersang eller to.

I korets vedtægter skriver vi:
Korets formål er - med sangglæden som udgangspunkt og med et nutidigt og bredt repertoire af danske og udenlandske sange - at sikre korets fortsatte udvikling. Samtidig ønsker Apollokoret at være et aktivt element i kulturlivet, som er kendetegnet ved at kunne sammensætte et program til enhver lejlighed og fremføre det med en overbevisende kvalitet.

 

 Korleder
Akkompagnatør
Melanie3 Ove
Melanie Vilhelmine Skriver Ove Rasmussen

 

 

 

 

Øvestedet

Medlemsskab

Ønsker man optagelse i koret, er der optagelsesprøve efter et antal øveaftener. 

Medlemsskab koster 700 kr. pr. sæson.

Vi øver hver tirsdag aften fra 19.00 til 21.30 på Treschowsgade 2, Vejle, i Østerbos lokaler. Derudover ca. 2 gange årligt en hel kordag (i en weekend).